Jobba hos oss

VAD SÄGS OM ATT HA ÅLANDS VACKRASTE SANDSTRAND SOM UTSIKT PÅ NYA KONTORET?

Ser du att en av Ålands finaste platser skulle vara en inspirerande miljö att ha som arbetsplats? Ser du flödet med människor från hela Norden och Europas alla hörn som en god möjlighet till fina möten? Ser du att erbjuda den där lilla extra servicen ger det där extra stora leendena tillbaka? Då tror vi att du är helt rätt person för att komma på ett besök här hos oss och titta på ett fint jobberbjudande.

Du är nyfiken person med erfarenhet från besöksnäringen och vet hur en god vistelse för gäster ska se ut. Vi tror att du har erfarenhet från hotell, restaurang eller liknande verksamhet. Vi tror också att du redan har haft ansvar för en serviceverksamhet. Eller så ser du att din yrkesroll idag inte ger dig det ansvar du anser dig förtjäna och du känner dig mogen för att axla större uppgifter.

Vi som vill träffa dig heter Janina och Peter Lindström. Vi är värdparet och tillika delägare i verksamheten här på Degersand. Vi har drivit och utvecklat login, restaurangen och caféet i snart 15 år. Många idéer har förverkligats under åren. Och fler ska det bli. Det är här vi ser att du kommer in i bilden. Vi tror nämligen att det finns så mycket mer att göra för att göra fina vistelser och upplevelser här vi vid vattnet ännu bättre.

Vi söker nu en chef för drift och verksamhetsutveckling. En roll som spänner för alla delarna i verksamheten och ger stora möjligheter att påverka, förnya och förbättra.

Vi kan redan nu berätta att i vårt erbjudande om spännande jobb, dessutom ger dig en stor chans att växa in i verksamheten med delägarskap längre fram som en möjlighet. Vi vill nog påstå att den chansen inte växer på träd, så ta den.

Så låt oss träffas över en bit mat här och prata om just detta. Kom hit med familjen och avnjut en stunds lyx med middag med oss, övernattning och frukost. Vi bjuder på allt såklart. Fyll i intresseanmälan nedan. Skriv kort om det, dina erfarenheter och vad du tror du kan tillföra.